Select your Top Menu from wp menus

Rihanna a lăsat 15.000 de dolari la coafor

Rihanna ştie că imaginea vinde cel mai bine, astfel încât ea nu riscă să apară neîngrijită în public. Artista s-a ghidat după acelaşi principiu şi zilele trecute, când a fost nevoită să plătească 15.000 de lire sterline, pentru a-şi salva coafura.

Cântăreaţa a fost la saună, iar din cauza aburului şi a umidităţii crescute, părul său a avut de suferit. Aşa se face că Rihanna a trebuit să-şi cheme de urgenţă hair-stylistul, iar pentru ca acesta să ajungă în timp util ea i-a plătit biletul de avion la clasa întâi, de la Los Angeles la Londra.

„Nu a vrut să rişte şi să se lase pe mâna unui necunoscut. Pentru că era constrânsă de program, Rihanna a plătit cel mai apropiat zbor. Nici nu i-a păsat că a plătit o avere”, a declarat un martor găzduit în acelaşi hotel cu artista.

În ciuda cheltuielii exorbitante, Riri nu pare să fi reuşit să mai salveze ceva. Fotografii americane au surprins-o ieri cu capul acoperit de o beretă neagra, într-o încercare de a nu dezvălui stricăciunile suferite de podoaba capilară.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/rihanna-a-lasat-15-000-de-dolari-la-coafor/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19