Select your Top Menu from wp menus

Rezultatele inspectării antiincendiare a LOCALURILOR de agrement din Orhei, ÎNGRIJORĂTOARE/ FOTO

Controalele efectuate în decursul lunii curente la localurile de agrement şi odihnă din raionul Orhei, scot în vileag o situaţie alarmantă. Doar trei localuri din cele inspectate corespund pe deplin cerinţelor antiincendiare. Asta, în timp ce deja 95% din întreprinderile de profil de la Orhei au fost inspectate.
Angajaţii Inspectoratului de Poliţie şi ai Direcţiei Situaţii Excepţionale Orhei au depistat numeroase încălcări ale regulilor antiincendiare, se menţionează într-un comunicat al IP Orhei. Printre cele mai frecvente nereguli se număra inexistenta sau blocarea celei de-a doua ieşiri; lipsa stingătoarelor sau amplasarea incorectă a stingătoarelor, care mai sunt şi cu termen expirat; inexistenta sistemului de semnalizare a incendiului şi multe altele.
Majoritatea întreprinderilor din raionul Orhei care prestează servicii de agrement şi odihnă, au fost somate să înlăture încălcările depistate. În acest scop, au fost înaintate înaintate prescripţii, întocmite procese verbale cu privire la contravenţie şi date amenzi în mărime de 20 până la 200 u.c.
Şase întreprinderi au evitat inspecţiile, grăbindu-se să-şi sisteze activitatea din proprie intiativa până la readucerea loculurilor în corespundere cu normele antiincendiare.
Amintim că la sfârşitul lunii octombrie, în clubul Colectiv din Bucureşti a avut loc un incendiu devastator. După această tragedie care deja a luat vieţile a 57 de oameni, au fost demarate controale ale localurilor de agrement şi în R.Moldova.

  • controale localuri orhei (2)
  • controale localuri orhei (1)
  • controale localuri orhei
  • controale localuri orhei (3)


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/rezultatele-inspectarii-antiincendiare-a-localurilor-de-agrement-din-orhei-ingrijoratoare-foto/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19