Select your Top Menu from wp menus

Rezultat NEAŞTEPTAT. Ce preferă oamenii atunci când nu fac sex

Sexul şi consumul de alcool sunt două dintre cele mai preferate activităţi care îi fac pe oameni fericiţi, potrivit unui proiect de cercetare de la Universitatea din Canterbury, din Noua Zeerlandă.

Surpinzător, locul al treilea în clasament nu este ocupat de socializarea on-line, care se află printre ultimele activităţi care îi fac fericiţi pe oameni. Potrivit studiilor, oamenii sunt mai tentaţi să îşi urmărească activitatea pe FACEBOOK, deseori chiar înlocuind sexul cu această activitate.

Un studiu efectuat la Universitatea din Chicago, a fost făcut pe mai multe persoane cu vârste cuprinse între 18 şi 85 de ani, întrebându-i ”care este tentaţia căreia îi fac cel mai greu faţă?” Majoritatea răspunsurilor au clasat pe primul loc verificarea profilului de pe platformele de socializare, apoi pe următoarele locuri fiind sexul, fumatul şi consumul de alcool.

Coordonatorul studiului, Wilhem Hofmann, a declarat că ”Nu s-ar fi aşteptat nimeni! Probabil diversele activităţi de pe reţelele de socializare necesită mai puţin efort”.

sursa: jurnalul.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/rezultat-neasteptat-ce-prefera-oamenii-atunci-cand-nu-fac-sex/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19