Select your Top Menu from wp menus

Rezina: Sancţiuni pentru fraude la Centrul de BAC „LT Pripiceni”

 Ministerul Educaţiei l-a destituit din funcţie preşedintele Centrului de Bacalaureat „LT Pripiceni”, r-nul Rezina, cu privarea dreptului de a ocupa această funcţie pe o perioadă de trei ani. Aceasta,  pentru tolerarea acţiunilor şi intenţiilor de fraudă ale candidaţilor si ca urmare a raportului de monitorizare a procesului de desfăşurare a examenului de bacalaureat la disciplina solicitată, de la mijlocul saptamanii curente.
Totodată,  i-a fost aplicata si  mustrare, pentru acţiuni neconforme normelor deontologice, dat fiind ca presedintele centrului de Bac este si director al„LT Pripiceni”.
De asemenea, a fost demis din funcţie secretarul Centrului de Bacalaureat „LT Pripiceni”,  pentru neîndeplinirea atribuţiilor în conformitate cu metodologia.
Direcţia raională învăţămînt,tineret şi sport Rezina va administra sancţiuni disciplinare asistenţilor Centrului de Bacalaureat sus-menţionat, pentru încălcarea flagrantă a Metodologiei privind organizarea şi desfăşurarea examenelor de bacalaureat şi persoanei delegate de către Comisia Raională de Examene să monitorizeze procesul de desfăşurare a examenului pentru lipsă de atitudine,tolerarea acţiunilor şi intenţiilor de fraudă ale candidaţilor.
Amintim că Ministerul Educaţiei a constatat abateri grave de la metodologia de organizare a examenelor în Centrul de Bacalaureat „LT Pripiceni”, r-nul Rezina. Aici au fost identificate copii cu rezolvarea testelor de examen asupra a 14 candidaţi. În toate cele trei săli de examen, au fost identificate, de asemenea, contrar metodologiei, copii cu rezolvări ale testelor pentru examenul de astăzi: în soba clasei, după tabla şcolară, în masa asistenţilor şi în dulap.
citeste: Rezina: BAC de modă veche, cu fiţuici in sobă…

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/rezina-santiuni-pentru-fraude-la-centrul-de-bac-lt-pripiceni/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19