Select your Top Menu from wp menus

REVOLTĂTOR „Vulturul de pe logo-ul Google.md era beat! Asta-i imaginea Moldovei“

Vulturul de pe logo-ul aniversar lansat de celebrul motor de căutare de Ziua Independenţei Republicii Moldova era… turmentat, scrie „Adevarul”. De această părere este regizorul Sergiu Prodan, care-şi explică acest lucru prin imaginea de beţivi pe care au căpătat-o moldovenii în lume.

„Îmi pare rău că nimeni nu a observat că logo-ul era zeflemitor, pentru că acel vultur stă înclinat, este beat, turmentat. Aceasta este imaginea ţării. Oamenii nu ştiu despre noi decât că suntem cei mai mari beţivi din lume, datorită acelui studiu intens mediatizat”, spune regizorul.

Basarabenii, cei mai mari beţivi

Şi câţiva internauţi au remarcat pe reţelele sociale că simbolul este înclinat. „Cred că a fost o glumă cu vulturul beat”, comentează o tânără. „Vulturul parcă o ia spre roșu (Rusia), dar se ține cu aripa de albastru (UE) foarte simbolic”, scrie altul.

În plus, mai mulţi cititori „Adevărul” au fost indignaţi de faptul că motorul de căutare google.md este oferit în „moldovenească” şi rusă.

Tu ce părere ai despre cadoul oferit de Google?

autor: Adevarul

sursa: adevarul.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/revoltator-vulturul-de-pe-logo-ul-google-md-era-beat-asta-i-imaginea-moldovei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19