Select your Top Menu from wp menus

Reuters: Cel puțin 13 oameni au murit în atentatul terorist la Barcelona

Agenția Reuters scrie că cel puțin 13 oameni au murit în atentatul terorist la Barcelona. Aceasta face referire la postul de radio Cadena SER care a consultat surse din poliție.
Ziarul spaniel El Perioadico a anunțat că doi oameni înarmați s-ar fi ascuns într-un bar din centrul orașului, iar în zonă se aud împușcături.
Totodată câteva zeci de persoane au fost rănite în urma atacului terorist comis joi după-amiază la Barcelona, unde o furgonetă a pătruns în pietonii de pe artera Rambla, informează presa locală.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/reuters-cel-putin-13-oameni-au-murit-in-atentatul-terorist-la-barcelona/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19