Select your Top Menu from wp menus

Reţinuţi în timp ce au furat un terminal de plăţi electronice

Astăzi dimineaţă, în jurul orei 05.00, un echipaj mobil al Batalionului de Reacţionare Operativă al Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinăua reţinut în flagrant delict doi tineri care intrase în sediul unei bănci comerciale din sectorul Râşcani, de unde au furat terminalul de plăţi electronice. La ieşire ei au fost observaţi de poliţişti şi au încercat să fugă de la faţa locului.

Unul din ei a fost imobilizat şi reţinut lângă sediu băncii, iar al doilea a fost urmărit şi reţinut într-o curte din preajmă. În timpul reţinerii poliţistul a aplicat arma din dotare, efectuând trei împuşcături de avertizare în plan vertical.

Asupra retinutilor  au fost depistate două cuţite de vânătoare, telefoane mobile şi alte bunuri materiale. Tinerii au fost încătuşaţi şi escortaţi la Inspectoratul de Poliţie Râşcani pentru audieri. Ei s-au dovedit a fi originari din raioanele Călăraşi şi Căuşeni, de 18, şi respectiv 25 de ani.

În cadrul audierilor suspecţii şi-au recunoscut faptele şi riscă să fie cercetaţi penal pentru furt. Conform legislaţiei penale în vigoare, persoanele culpabile de comiterea infracţiunii de furt riscă cu amendă în mărime de la 6 000 la 20 000 lei sau închisoare pe un termen de până la 4 ani.

Serviciile de investigaţii verifică complictatea suspecţilor şi în alte cazuri analogice, informeaza IPG.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/retinuti-in-timp-ce-au-furat-un-terminal-de-plati-electronice/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19