Select your Top Menu from wp menus

Retinuti, dupa ce au ‘usurat’ bancomatele de peste 400 mii lei

Trei români au fost reţinuţi de ofiţerii Centrului anticorupţie pentru punerea în circulaţie a cardurilor bancare false. Aceştia sunt suspectaţi că au extras mijloace băneşti din bancomate din Republica Moldova. În trei săptămâni, aceştia au extras peste 400 de mii de lei.

Doi dintre suspecţi, care sunt tată şi fiu, au fost reţinuţi în flagrant delict, în momentul în care extrăgeau bani dintr-un bancomat cu un card bancar fals. La momentul reţinerii, asupra celor doi au fost depistate şase carduri bancare false.

Cel de-al treilea membru al grupului criminal organizat a fost reţinut de ofiţerii Serviciului Grăniceri în punctul de trecere Leuşeni – Albiţa.
La moment, bănuiţii se află în izolatorul CCCEC. Centrul a pornit o cauză penală pe numele celor trei suspecţi.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/retinuti-dupa-ce-au-curatat-bancomatele-din-moldova-de-peste-400-mii-lei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19