Select your Top Menu from wp menus

Reţinere la Orhei. Poliţiştii au capturat o grupare criminală specializată în furturi şi răpiri de automobile. VIDEO

Şase tineri cu vârstele cuprinse între 19 şi 33 de ani au fost reţinuţi în oraşul Orhei, în momentul când încercau să vândă patru roţi furate de la un automobil din Capitală. Reţinerea a fost organizată de către ofiţerii de investigaţii ai Inspectoratului de Poliţie Ciocana după ce au demarat măsuri speciale de localizare a banuitilor .

Poliţiştii au reuşit identifcarea unui martor care primise de la cei sase  patru roţi furate, la păstrare, până la momentul în care vor găsi cumpărători.

Potrivit politiei,   membrii grupării anterior au fost judecaţi şi se specializase în sustragerea roţilor de la automobilele parcate în locurile slab iluminate şi fără sisteme antifurt.
Figuranţii au fost reţinuţi pentru 72 de ore şi sunt cercetaţi penal pentru furt. Conform legislaţiei,  ei riscă amendă în mărime de la 6 000 la 20 000 lei sau închisoare de până la 4 ani.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/retinere-la-orhei-politistii-au-capturat-o-grupare-criminala-specializata-in-furturi-si-rapiri-de-automobile-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19