Select your Top Menu from wp menus

Restricția de șase luni de călătorie cu mașini neînmatriculate în R. Moldova a fost SCOASĂ

Deținătorii de mașini care nu sunt înmatriculate în R. Moldova nu vor mai trebui să le scoată din republică pentru jumătate de an, pe parcursul unui an.
Guvernul a adoptat astăzi o nouă modificarea legislativă prin care a eliminat această prevedere legală.
Astfel, de acum înainte, mașinile care nu sunt înmatriculate în R. Moldova vor putea rămâne tot anul pe teritoriul statului.
Ministrul Finanțelor Anatol Arapu a explicat că vechea prevedere legală nu își mai are sensul în condițiile introducerii vinietei ca taxă pentru folosirea drumurilor și a certificatului de asigurare „Carta Verde”.
Arapu consideră că scoaterea restricției va influența pozitiv la creșterea fluxului mijloacelor de transport introduse pe teritoriul republicii și se vor încasa și mai multe taxe la bugetul de stat.

sursa: ziarulnational.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/restrictia-de-sase-luni-de-calatorie-cu-masini-neinmatriculate-in-r-moldova-a-fost-scoasa/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19