Select your Top Menu from wp menus

Regia „Apa-Canal Orhei” , azi seara, in emisiune la Radio Orhei

In aceasta seara,  in obiectivul unei emisiuni in direct la Radio Orhei se va afla activitatea Regiei „Apa-Canal Orhei”.

Mihai Chiperi, manager-sef,  si 2 specialisti din cadrul acestei intreprinderi municipale, urmeaza a fi  prezenti in  studioul nostru, incepand cu ora 18.20 de minute.

Participantii la emisiunea, organizata la solicitarea Regiei Apa-Canal Orhei, isi propun sa aduca la cunostinta consumatorilor  o serie de aspecte din  activitatea de ultima ora a intreprinderii.

De asemenea,  reprezentantii Apa-Canal Orhei, intentioneaza sa informeze despre tipurile de servicii prestate de intreprindere, calcularea si aprobarea  tarifelor pentru serviciile in cauza, derularea  proiectelor investiţionale privind alimentarea  cu apă potabilă şi evacuarea apelor uzate si pregatirea catre perioada rece a anului.

Participantii la emisiunea care va avea loc in seara zilei de astazi,   s-au declarat dispusi sa raspunda in direct la apelurile telefonice ale ascultatorilor, dar si la intrebarile expediate –  atat inaintea, cat si in timpul emisiunii – pe chatul de pe pagina web radioorhei.info.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/responsabili-de-la-regia-%e2%80%9eapa-canal-orhei%e2%80%9d-vin-astazi-la-radio/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19