Select your Top Menu from wp menus

Reşetnicov a avut dreptate – Fratele deputatului PLDM, Iurie Chiorescu este la închisoare

Acuzatiile comunistului Artur Resetnicov că fratele unui deputat PLDM este criminal se dovedesc a fi adevărate. Jurnal.md relatează că fratele lui Iurie Chiorescu, Eugen Chiorescu, în vârstă de 26 de ani, a fost acuzat de săvârşirea mai multor infracţiuni, dar este condamnat la şase ani pentru escrocherie.
Fratele deputatului PLDM în 2007 a fost sancţionat pentru punerea în circulaţie a cinci mii de dolari falşi. Doi ani mai târziu Eugen Chiorescu, a reuşit să câştige încrederea mai multor moldoveni, care vroiau să plece la muncă peste hotare. După ce le-a promis că îi va ajuta, a încasat de la ei 130 de mii de lei şi a dispărut.
În 2011, Eugen Chiorescu a ajuns după gratii.
Si actualul deputat a fost în vizioul justiţiei când a fost condamnat contravenţional de Judecătoria din Sângerei că împreună cu preşedintele acestui raion ar fi bătut un consilier din Sângerei. Curtea de Apel Bălţi a anulat însă această hotărâre.
Anterior Iurie Chiorescu a catalogat drept neadevăruri declaraţiile lui Reşetnicov că fratele său ar fi o autoritate criminală.

sursa: jurnal.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/resetnicov-a-avut-dreptate-fratele-deputatului-pldm-iurie-chiorescu-este-la-inchisoare/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19