Select your Top Menu from wp menus

Republica Moldova și România vor primi 77 de milioane de euro pentru cooperarea transfrontalieră

Comisia Europeană (CE) a aprobat Programul Interreg NEXT România-Moldova 2021-2027, care prevede alocarea a 77 de milioane de euro pentru cooperarea transfrontalieră între România și Republica Moldova, notează Moldpres.

Banii vor fi direcționați pentru investiții în proiecte de prevenire și reziliență a riscurilor de dezastre naturale, în conservarea biodiversității, contribuind în același timp la dezvoltarea economică a comunităților locale.

De asemenea, Programul va investi în educație și formare. Va fi finanțat și sectorul medical prin investiții în infrastructură și echipamente medicale de ultimă generație. Turismul și cultura, inclusiv îmbunătățirea accesului la monumentele istorice din zonă, sunt alte domenii incluse în Programul Interreg NEXT România-Moldova.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/republica-moldova-si-romania-vor-primi-77-de-milioane-de-euro-pentru-cooperarea-transfrontaliera/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19