Select your Top Menu from wp menus

Republica Moldova, pe un butoi de pulbere. 7 aprilie se poate REPETA?

Mai bine de jumătate din populația R. Moldova consideră situația din republică tensionată și nu exclud o posibilă repetare a evenimentelor violente din 7 aprilie 2009.
Potrivit unui sondaj de opinie prezentat astăzi de Asociația Sociologilor și Demografilor din R. Moldova, 51,3 % dintre participanții la studiu consideră că situația din R. Moldova este tensionată, iar revendicările membrilor Platformei Demnitate și Adevăr sunt susținute de 61,6 % dintre respondenți.
Sondajul a mai arătat că 43,9 la sută dintre cei chestionați consideră că protestele violente din 7 aprilie 2009 s-ar putea repeta.
De asemenea, sondajul a mai arătat că peste 82 la sută dintre cetățeni își doresc alegerea președintelui republicii direct de către popor.
sursa Ziarulnational.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/republica-moldova-pe-un-butoi-de-pulbere-7-aprilie-se-poate-repeta/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19