Select your Top Menu from wp menus

Republica Moldova importă mai mult peşte

În primele patru luni ale acestui an, R. Moldova a importat peşte, crustacee şi moluşte în valoare de 17,1 mil. de dolari, faţă de 16,1 mil. de dolari, în 2011.
Datele Ministerului Agriculturii şi Industriei Alimentare atestă că cea mai mare cantitate de peşte a fost importată din Lituania şi Estonia, Olanda, Porto Rico şi România.R. Moldova importă peşte congelat. De la începutul anului, acesta a constituit aproximativ 70% din totalul importurilor.

Potrivit Infotag, în primele patru luni ale acestui an, R. Moldova a exportat peşte în valoare de 0,3 mii de dolari, cu 700 de dolari mai puţin decât în aceeaşi perioadă a anului trecut. Cea mai mare cantitate de peşte a fost livrată în România, Ucraina şi Iordania.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/republica-moldova-importa-mai-mult-peste/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19