Select your Top Menu from wp menus

Republica Moldova a recepționat un lot de 188 mii de doze de vaccin antigripal

Republica Moldova a recepționat un lot de 188 mii de doze de vaccin antigripal GCFLU tetravalent, procurat din sursele Companiei Naționale de Asigurări în Medicină, comunică MOLDPRES.

Potrivit Agenţiei Naționale pentru Sănătate Publică, vaccinul a fost stocat în condițiile lanțului frig la Depozitul Național de Vaccinuri din cadrul ANSP. Acesta urmează să fie transportat și distribuit centrelor de sănătate publică teritoriale pentru vaccinarea contingentelor profesionale și a grupurilor cu risc sporit de îmbolnăvire.

Medicii reamintesc că imunizarea cu vaccin antigripal este cea mai sigură și eficientă metodă de prevenire a îmbolnăvirilor prin gripă și evitarea complicațiilor, și recomandă persoanelor din categoriile cu risc crescut de îmbolnăvire să se vaccineze. Vaccinul antigripal este oferit gratuit.

Ca și în sezonul gripal precedent, este recomandată vaccinarea concomitentă împotriva gripei și a infecției COVID-19.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/republica-moldova-a-receptionat-un-lot-de-188-mii-de-doze-de-vaccin-antigripal/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19