Select your Top Menu from wp menus

Replici tăioase în ajunul finalei Eurovision România, intre Viziru si Josan

Cu o zi înaintea finalei naţionale a Eurovision România, scandalul iscat de Lucian Viziru este departe de a se fi încheiat. „N-am nimic cu basarabenii. Străbunica mea a fost basarabeancă. Problema mea este că Josan a avut pile în juriu”, a declarat acesta. Anterior, Viziru a afirmat că nu i se pare normal ca un basarabean să reprezinte România la Eurovision.

Replica lui Josan nu a întârziat să apară. „Moldova este tot România, iar România este ţara care m-a adoptat de la 19 ani şi odată cu concursul Megastar, publicul m-a recunoscut ca viitor artist”, a spus artistul din Chişinău pentru „Libertarea”.

De cealaltă parte, coproducătorul lui Cătălin Josan, Ralflo, a declarat: „Viziru ne-a făcut pe toţi de ruşine”.„Din câte am înţeles, Lucian Viziru a fost un cântăreţ de succes, dar se pare că perioada lui a trecut, mai atrage atenţia presei doar atunci când se implică într-un scandal”, a afirmat acesta pentru „Click”. Deşi este francez, Ralflo, coproducătorul piesei „Call My Name”, susţine că îl doare atunci când se vorbeşte urât despre România: „Cât de naţionalist este un muzician care depune contestaţii la EBU, în legătură cu selecţia naţională a unui concurs de prestigiu? Ce imagine le formează celor din străinătate despre cei care sunt de aceeaşi naţionalitate cu el? Ce transmite acţiunea lui despre România?”, a mai spus el.

Basarabeanul Cătălin Josan este unul dintre favoriţii la selecţia naţională a României. Piesa „Call My Name” a luat punctaj maxim din partea juriului, plasându-se astfel pe locul întâi.

Compozitorul piesei, Keo, are mare încredere în Josan. „Mi-a făcut mare plăcere să lucrez cu Cătălin pentru că, în afara faptului că este un băiat foarte simpatic, este un artist în adevăratul sens al cuvântului, o specie care, din păcate, devine din ce în ce mai rară. Cătălin Josan este un muzician desăvârşit ce ar reprezenta România cu demnitate la Baku. Votaţi-l!”, a spus Keo pentru „Cancan”.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/replici-taioase-in-ajunul-finalei-eurovision-romania-intre-viziru-si-josan/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19