Select your Top Menu from wp menus

Reguli mai severe pentru bacalaureatul din acest an

Elevii care vor încerca să introducă în sala de examene materiale ajutătoare sau vor fi surprinși copiind, vor fi eliminați din sală, iar testele vor fi anulate. Absolvenții vor semna o declarație pe propria răspundere la intrarea în sala de examene.

Ministrul Educației a mai anunțat că, în acest an, elevii care au fost premiați la olimpiadele internaționale, înclusiv în clasele a 10-a și a 11-a, vor fi scutiți de examenul la materia respectivă.

Termenele de depunere a cererilor de contestare a notelor la examene au fost prelungite de la 24 la 48 de ore.

Examenele de bacalaureat vor fi supravegheate video doar la solicitarea părinţilor şi a elevilor.
Liceenii de la profilul umanist vor susţine în mod obligatoriu examenul la Istorie. Elevii din școlile alolingve vor susține primul examen la Limba Română.

Aproximativ 29 de mii de persoane vor susține în acest an bacalaureatul.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/reguli-mai-severe-pentru-bacalaureatul-din-acest-an/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19