Select your Top Menu from wp menus

Registrul electronic al alegătorilor va fi implementat la următorul scrutin

Registrul electronic al alegătorilor va fi implementat la viitoarele alegeri parlamentare, care ar urma să aibă loc la sfîrşitul anului curent. Acest lucru este stabilit într-un proiect de lege adoptat astăzi de Parlament în lectura a doua, comunică MOLDPRES.

Proiectul prevede modificarea Codului electoral şi a fost înaintat de un grup de deputaţi din fracţiunea Partidului Comuniştilor din Republica Moldova.

Registrul electronic reprezintă un sistem informaţional unic integrat de evidenţă a alegătorilor din R. Moldova. Astfel, cetăţenii cu drept de vot se vor putea înregistra la secţiile de votare în ziua alegerilor prin introducerea în sistem a codului personal.

Reprezentanţii Comisiei Electorale Centrale au declarat anterior că implementarea Registrului electronic la alegeri va exclude votarea multiplă.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/registrul-electronic-al-alegatorilor-va-fi-implementat-la-urmatorul-scrutin/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19