Select your Top Menu from wp menus

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, străbunică a doua oară

Regina Elisabeta a II-a a devenit străbunică pentru a doua oară, odată cu naşterea fetiţei Isla Elizabeth Phillips, nepoata prinţesei Anne, a anunţat vineri Buckingham Palace, transmite AFP.
Isla Elizabeth Phillips, cu o greutate de 3,29 kilograme la naştere, a treisprezecea în ordinea succesiunii la tron, s-a născut joi la spitalul regal Gloucestershire din Gloucester, în sud-vestul Angliei.

Ea este a doua fiică a lui Peter Phillips, în vârstă de 34 de ani, fiul prinţesei Anne, şi a soţiei acestuia de origine canadiană, Autumn, în vârstă de 33 de ani. Primul copil al cuplului, Savannah Phillips, s-a născut în decembrie 2010, notează gandul.info.

Prinţesa Anne, în vârstă de 61 de ani, a hotărât ca fiul şi fiica sa să nu poarte titluri regale, iar fiul său Peter menţine un profil discret, fără a îndeplini obligaţii regale.

Regina Elisabeta, în vârstă de 85 de ani, sărbătoreşte anul acesta jubileul de diamant, marcând 60 de ani de domnie.

sursa: trm.md

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/regina-elisabeta-a-ii-a-a-marii-britanii-strabunica-a-doua-oara/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19