Select your Top Menu from wp menus

Regina Elisabeta a II-a a întâmpinat flacăra olimpică la castelul Windsor

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii şi soţul său, ducele de Edinburgh, au întâmpinat marţi flacăra olimpică la castelul Windsor, din comitetul englez Berkshire, cu 17 zile înaintea startului JO de la Londra (27 iulie – 12 august 2012).

Însoţiţi de preşedintele Comitetului de organizare a JO 2012, Sebastian Coe, suverana în vârstă de 86 ani şi soţul său, de 91 ani, au urmărit sosirea flăcării olimpice pe domeniul care a fost timp de nouă secole reşedinţa suveranilor britanici.

Onoarea de a purta torţa într-unul dintre cele mai emblematice locuri din Regatul Unit i-a revenit unei foste jucătoare de „netball”, Gina MacGregor, în vârstă de 74 ani.

Sosită pe 18 mai din Grecia în Marea Britanie, flacăra olimpică urmează să fie purtată de circa 8.000 de alergători, pe un traseu total de 12.900 km, până în ziua ceremoniei de deschidere a JO 2012, programată pe Stadionul Olimpic din Londra, pe 27 iulie.
sursa: Agerpress


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/regina-elisabeta-a-ii-a-a-intampinat-flacara-olimpica-la-castelul-windsor/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19