Select your Top Menu from wp menus

Regina Apostolova, plasată sub control judiciar

Deputata Reghina Apostolova a fost plasată sub control judiciar pentru 30 de zile. Hotărârea a fost pronunțată, astăzi, 19 septembrie, de către Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana. Informația a fost confirmată pentru IPN de către Cătalina Bogonos, purtătoarea de cuvânt a Procuraturii Anticorupție.
Parlamentara nu a fost prezentă la ședință. În fața instanței Partidul „Șor” a organizat o manifestație în susținerea Reghinei Apostolova.
Deputatei i-a fost retrasă imunitatea la începutul acestei săptămâni. În aceeași zi, și colega sa de fracțiune, Marina Tauber a rămas fără imunitate. Potrivit procurorilor, există probe concludente privind implicarea deputatelor în frauda bancară. Pentru Marina Tauber instanța a dictat arest la domiciliu.

Ieri, 18 septembrie, la sedința CECE Orhei, atât Apostolova cât și Tauber, au fost incluse în lista candidaților „Partidului Sor” la funcția de consilier municipal la Orhei.
Amintim că prin aceeaşi metodă a candidării în alegerile locale, în 2015 s-a reuşit elberarea lui Ilan Șor din arestul la domiciliu în care acesta se afla în primul său dosar privind „furtul miliardului”.

Vezi