Select your Top Menu from wp menus

Regele unuia dintre cele mai bogate state este pe moarte

Regele saudit, Abdullah bin Abdul Aziz, se află în comă profundă iar starea sa este de moarte clinică, la o săptămână după ce a suferit o operaţie dificilă la spate, într-un spital din Arabia Saudită, Riad.

Regele a fost transferat într-o unitate de terapie intensivă imediat după intervenţia chirurgicală, care a ţinut peste 14 ore, iar în ultimele două zile a fost asistat de aparatele medicale, relatează Asharq Alawsat, un jurnalist saudit stabilit la Londra.

Conform medicilor, organele vitale ale regelui Abdullah nu mai sunt funcţionale, aceştia fiind nevoiţi de mai multe ori să aplice şocuri electrice pentru stimularea cardiacă.

În vârstă de 89 de ani, suveranul saudit a întâmpinat mai multe probleme de sănătate, în ultimii ani fiind internat de câteva ori.
În octombrie 2011, regele a fost supus unei intervenţii similare, la vertebra a treia.
În 2010, a efectuat două operaţii la spate în SUA, după o suferinţă provocată de o hernie de disc.

sursa: antena3.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/regele-unuia-dintre-cele-mai-bogate-state-este-pe-moarte/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19