Select your Top Menu from wp menus

Reforma poliţiei ne-a costat un peste MILIARD de lei

Peste un miliard de lei au fost alocaţi din bugetul de stat pentru reforma Ministerului Afacerilor de Interne şi subdiviziunilor acestuia. Declaraţia a fost făcută ieri de ministrul de Interne, Dorin Recean, în cadrul unei emisiuni difuzată online, informează MOLDPRES.
Potrivit lui Recean, acest buget nu a acoperit în întregime cheltuielile prevăzute de reformă şi a fost suplimentat de fonduri europene şi americane.
De la începutul reformei, circa 2500 de poliţişti au plecat din sistem sau au fost demişi, iar alte peste 1800 de persoane au fost angajate.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/reforma-politiei-ne-a-costat-un-peste-miliard-de-lei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19