Select your Top Menu from wp menus

Reforma justiţiei – judecătorul “raider” a fost achitat

Instanţa de judecată din Căuşeni l-a achitat pe judecătorul Curţii de Apel Bender, care era acuzat de pronunţarea unei hotărîri contrare legii soldată cu urmări grave.
Amintim că decizia urma să fie luată încă la 9 aprilie curent însă judecătorii au amânat aceasta pentru azi ca să “pronunţa o hotărâre argumentată.”

Anterior Procuratura Generală anunţa într-un comunicat că potrivit probelor acumulate şi administrate de procurori pe caz, respectivul magistrat a legalizat decizia arbitrajului ad-hoc din Sankt Petersburg privind înstrăinarea mai multor pachete de acţiuni ale BC „Moldova Agroindbank” SA.

Amintim că recent pe larg a fost mediatizat cazul unui judecător condamnat la câţiva ani de închisoare pentru că în biroul său au fost găsiţi 200 de dolari pe care i-ar fi primit în calitate de mită, iar autorităţile calificau acea sentinţă drept un prim semn de luptă contra magistraţilor necinstiţi.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/reforma-justitiei-judecatorul-raider-a-fost-achitat/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19