Select your Top Menu from wp menus

Referendum pentru legea care ii obliga pe actorii din filmele erotice sa foloseasca prezervative

Autoritatile din Los Angeles au decis sa organizeze un referendum privind propunerea legislativa care interzice actorilor din filmele pentru adulti sa mai joace fara a folosi prezervativele.
Legea este menita sa combata bolile cu transmitere sexuala, precum HIV, in randul actorilor.
Pana acum, sustinatorii proiectului au reusit sa stranga peste 370.000 de semnaturi.
Cei care contesta legea afirma insa ca actorii din filmele porno sunt testati frecvent pentru aceste boli. Afectiunile care se transmit prin contact sexual sunt de obicei intalnite in randul oamenilor saraci si fara educatie.
De asemenea, daca legea se adopta, actorii isi vor pierde anumite drepturi, pentru ca vor fi obligati sa poarta prezervativ, chiar daca nu vor.
Astfel, mare parte din industria filmelor pentru adulti s-ar putea muta din California.
Referendumul se va organiza in noiembrie 2012.
sursa: stirileprotv.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/referendum-pentru-legea-care-ii-obliga-pe-actorii-din-filmele-erotice-sa-foloseasca-prezervative/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19