Select your Top Menu from wp menus

RECORD: Vila de LUX cumparata cu 1000 de BITCOINI

Un american a cumparat o vila de lux in Bali, Indonezia, cu 1.000 de unitati bitcoin, echivalentul a 500.000 de dolari, ceea ce reprezinta probabil tranzactia cu cea mai ridicata valoare realizata pana acum cu moneda virtuala.

Cumparatorul este din Texas, iar identitatea sa nu a fost dezvaluita. Locuinta dispune de doua dormitoare si doua bai.

Pana acum nu a  fost  o alta tranzactie apropiata ca valoare de aceasta. Au mai existat cateva vanzari de masini de lux – Tesla, Lamborghini. Cel mai curand, acesta este de departe cel mai scump bun vandut pe unitati bitcoin, scrie CNBC, citata de ziare.com .

Bitcoin este un sistem de plată electronică descentralizat și o monedă digitală creată în 2009. Numele Bitcoin se referă de asemenea și la programul  pentru folosirea acestor monede virtuale , cât și la rețeaua peer-to-peer (de la egal la egal) pe care acesta o formează. Spre deosebire de majoritatea monedelor, bitcoin nu se bazează pe încrederea într-un emitent central.

Construcția monedei bitcoin permite deținerea și transferul anonim de valoare. Bitcoinii pot fi salvați pe un computer personal sub forma unu fișier portofel sau pot fi stocați cu un serviciu de portofel a unei terțe părți, iar în ambele cazuri bitcoinii pot fi trimiși prin intermediul internetului oricărei persoane cu o adresă bitcoin.

Bitcoin este una din primele implementări a conceputului numit „criptomoneda” , prima dată descris în 1998.

sursa: TopdeTop


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/record-vila-de-lux-cumparata-cu-1000-de-bitcoini/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19