Select your Top Menu from wp menus

Record: Un elev a venit la examen cu fițuică de 11 metri VIDEO

Un elev din Kazahstan a fost prins la Bacalaureat cu o fițuică de 11 metri lungime. Elevul însă nu a reuşit să se folosească de ea, pentru că a fost prins în sală copiind de pe „lung-metrajul” său.

Peste 25 mii de răspunsuri erau imprimate pe fiţuica care conţinea răspunsurile la toate cele cinci materii obligatorii pentru examenul de Bacalaureat, scriertv.net, citat de unimedia.

Fiţuica fusese redactată pe computer, apoi foile imprimate mărunt lipite între ele ca o armonică.

Supraveghetorul care a depistat fițuica nu l-a alungat pe tânăr din sala de examinare, transmite 1tv.ru. „Totuși băiatul a muncit”, a opinat un profesor.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/record-un-elev-a-venit-la-examen-cu-fituica-de-11-metri-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19