Select your Top Menu from wp menus

Recean, despre interceptari: „Toate au aparut intr-un anumit context politic. E vocea mea, recunosc” VIDEO

Dorin Recean spune ca toate interceptarile telefonice dintre el si fostul sef de la Fisc, Nicolae Vicol, au aparut intr-un anumit context politic la comanda unor politicieni. Acesta, insa, nu a dat nume.

„Au existat mai multe tentatii, si a unor lideri politici si a unor reprezentanti ai presei sa implice fie ministrul, fie ministerul, fie politia in procesele politice. Aceste lucruri au aparut intr-un anumit context politic”, a spus Recean.

Ministrul de Interne nu neaga autenticitatea acestora: Da, este vocea mea. Am avut multe discutii cu seful Inspectoratului Fiscal pana la 5 martie. Eu pot produce o multime de asa-numite discutii telefonice”

Discutii telefonice au aparut in presa imediat dupa ce fostul sef de la FISC, Nicolae Vicol a fost retinut de CNA. Protagonisti ai interceptarilor au fost inclusiv fostul premier Filat, Valeriu Strelet si presedintele CEC. Se intampla in februarie, adica in perioada in care Vlad Filat a denuntat acordul AIE-2 si i-a declansat razboi democratului Vlad Plahotniuc. Cei doi si-au dat apoi din nou mana intr-o noua coalitie, iar dosarul Vicol a fost uitat, la fel ca si aceste interceptari telefonice.

sursa: Inprofunzime.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/recean-despre-interceptari-toate-au-aparut-intr-un-anumit-context-politic-e-vocea-mea-recunosc-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19