Select your Top Menu from wp menus

Rebecca, cea mai cautata fata pe Internet, in anul 2011

Rebecca, a făcut senzaţie pe internet odată cu lansarea single-ului pop ‘Friday” din 2011. Videoclipul cântecului a propulsat-o pe cântăreaţa de 13 ani la statutul de celebritate după ce videoclipul a devenit viral, având peste 167 de milioane de vizionări pe YouTube.

La începutul anului, Rebecca Black era o adolescentă anonimă in varsta de 13 ani, dornică să devină o cântăreaţă de succes. Norocul a lovit-o în plin odată cu descoperirea videoclipului „Friday”, scrie libertatea.ro.

Din când în când, apare de nicăieri un videoclip care captivează întreg internetul.Aşa s-a întâmplat şi cu melodia „Friday” (Vineri) a cântăreţei Rebecca Black, care a ajuns viralul preferat al americanilor . Versurile şi cadrele din videoclip sunt înşiruiri de clişee ale stilul de viaţă american: cerealele de dimineaţă, mersul la şcoală cu celebrele autobuze galbene, petrecerile gălăgioase date la casa unor prieteni şi maşina decapotabilă în care se înghesuie cât mai mulţi adolescenţi. Spre sfârşitul melodiei este introdus un rapper care pare să nu aibă nicio legătură cu ceea ce vizionam până atunci.

Videoclipul melodiei a reuşit să strângă milioane de vizualizări pe Youtube, micuţa artistă fiind catalogată în cele mai multe comentarii drept una dintre cele mai proaste cântăreţe.

Dar cum pe lumea asta totul este posibil, stilul său unic de a interpreta o piesă şi lipsa talentului au transformat-o într-o nouă stea a muzicii pop, deoarece nu mai suntem interesaţi de persoanele cu aptitudini, ci de cele care vând cel mai mult şi reuşesc să înregistreze audienţe record.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/rebecca-cea-mai-cautata-fata-pe-internet-in-anul-2011/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19