Select your Top Menu from wp menus

Reacția PCCOCS la declarațiile unui om de afaceri care susține că este proprietarul celor peste 1,5 milioane de euro depistați la vamă (ZDG)

La aproape o lună după ce Serviciul Vamal a depistat peste 1,5 milioane de euro ascunși într-un camion, un tânăr moldovean, Adrian Dulgher, plecat de mai mult timp în Marea Britanie, se declară proprietar al banilor. Omul de afaceri spune că din cauza COVID-19 nu a putut să ajungă în R. Moldova la timp pentru a declara banii, însă nu oferă o explicație a deciziei de a împacheta și ascunde cei peste 1,5 milioane de euro într-un TIR, scrie ZdG.

Reprezentanții Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) spun că Dulgheru a luat legătura cu autoritățile prin intermediul poștei electronice, acesta din urmă susținând că lui îi aparțin banii la vamă. Procurorii menționează că vor investiga această versiune, iar urmărirea penală continuă pe acest caz.

Mai multe detalii pe ZDG.MD 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/reactia-pccocs-la-declaratiile-unui-om-de-afaceri-care-sustine-ca-este-proprietarul-celor-peste-15-milioane-de-euro-depistati-la-vama-zdg/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19