Select your Top Menu from wp menus

Reacția lui Ilan Șor la raportul Kroll

Ilan Șor a transmis prin intermediul avocaților o reacție la comunicatul Băncii Naționale în care se anunțau detalii noi stabilite de compania Kroll, care investighează frauda din sectorul bancar. În mesaj, primarul de Orhei afirmă că această companie a confirmat în totalitate suma de 600 de milioane de dolari, scoasă din cele trei bănci (Banca de Economii, Banca Socială și Unibank), cifră care era anunțată anterior de Șor și nu „un miliard” de dolari.

Acesta contează că Kroll va confirma și faptul că nu Ilan Șor este beneficiarul final al banilor. În cazul în care compania Kroll nu este părtinitoare și nu execută investigația în interesul cuiva, numele beneficiarilor va fi anunțat. Primarul de Orhei mai afirmă că numele său nu se regăsește printre acestea, iar în caz contrar va fi nevoit să se adreseze într-o instanță internațională în care va cere despăgubiri de zeci de milioane de dolari pentru prejudicial moral. Toți banii , primarul promite să îi cheltuiească pentru dezvoltarea orașului Orhei și a problemelor pensionarilor din Moldova .

Amintim că Banca Națională a difuzat astăzi un comunicat în care compania Kroll afirmă că cel puțin 75 de companii au fost implicate în frauda bancară și au creat un grup care avea legătură cu omul de afaceri, Ilan Șor, actualmente primar de Orhei („Grupul Șor”) .


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/reactia-lui-ilan-sor-la-raportul-kroll/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19