Select your Top Menu from wp menus

Războiul din AIE continuă cu acuzaţii despre interceptări telefonice

Speakerul Marian Lupu a delcarat ieri în cadrul unei emisiuni televizate la Euro TV că telefoanele unor politicieni din AIE ar fi interceptate la ordinul premierului Vlad Filat. Declaraţia fost făcută în contextul în care un reprezentant al PLDM ar fi spus că are imprimări care confirmă faptul că liderul PL, Mihai Ghimpu ştia încă din seara zilei de 23 decembrie despre omorul lui Sorin Paciu. Totodată Lupu a declarat că ar avea informaţii din cadrul MAI că poliţia ar trebui să adune mai multe informaţii compromiţătoare  la adresa unor politiceni.
Pe de altă parte , portivit unui comunicat al PLDM,  după ce în cadrul emisiunii ”Ediție Specială” de la un post de televiziune, deputatul liberal, Valeriu Munteanu, a vorbit despre necesitatea demiterii tuturor celor care, într-un fel sau altul, au fost implicați în tăinuirea incidentului de la vânătoarea din Pădurea Domnească, Valeriu Streleţ a menționat că este de acord cu acest lucru și că se vehiculează inclusiv faptul că, în seara zilei de 23 decembrie, despre această situație cunoștea și Mihai Ghimpu.

Ulterior, în pauza dintre filmări, discuțiile au continuat despre cum poate fi demonstrat acest lucru. Streleţ a menționat atunci că poate fi verificat ușor, dacă Mihai Ghimpu a fost telefonat în seara zilei de 23 decembrie de către șeful Agenției ”Moldsilva”, Ion Lupu (fără a cunoaște conținutul convorbirii telefonice), solicitând de la operator registrul apelurilor telefonice.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/razboiul-din-aie-continua-cu-acuzatii-despre-interceptari-telefonice/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19