Select your Top Menu from wp menus

Războiul declaraţiilor PLDM/PL. VIDEO

PLDM consideră declaraţiile lui Mihai Ghimpu prin care s-a cerut demisia premierului Vlada Filat ca fiind lipsite de sens şi viziune politică. Reprezentantul PLDM, Vadim Pistrinciuc a declarat astăzi într-un briefing că solicitarea lui Mihai Ghimpu se încadrează în şirul celor făcute de Vlad Plahotniuc şi liderul PSRM, Igor Dodon.
Acesta a mai sugerat că Mihai Ghimpu fiind deputat să ceară demisia Premierului în Parlament. În declaraţia anuţată de Pistrinciuc, PLDM îl acuză pe Ghimpu că acesta în coordonare cu fostul prim-vicepreşedinte al parlamentului Vlad Plahotniuc vrea provocarea alegerilor parlamentare anticipate.
PLDM a mai acuzat PL de şantaj politic.

Câteva minute mai târziu liderul liberal Mihai Ghimpu, ieşit de la şedinţa Biroului Permanent al Legislativului a negat că se vrea organizarea alegerilor anticipate, anunţând că PLDM poate să desemneze un alt Premier.Acesta a spus că declaraţia citită a fost adoptată de biroul politic al formaţiunii pe care o conduce, ieri seara.Ghimpu a mai spus că prin această declaraţie nu s-a cerut demisia ci s-a sugerat demisia celor implicaţi în scandalul interceptărilor după exemplul ex-președintelui Germaniei.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/razboiul-declaratiilor-pldmpl-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19