Select your Top Menu from wp menus

Raportul Kroll 2 va fi prezentat în luna octombrie

Luna octombrie este termenul anunțat de guvernatorul BNM, Sergiu Ciocla, ca fiind cel când compania Kroll va prezenta cel de-al doilea raport al său.
Despre aceasta scrie într-o postare pe facebook, vicepreședintele PPDA, Alexandru Slusari. Afirmația, ar fi fost făcută de Cioclea în cadrul unei întâlniri cu reprezentanții formațiunii politice, în care ultimii au exprimat mai multe nemulțumiri față de acțiunile autorităților înainte de criza bancară. Printre acestea se numără și nedumerirea de ce imediat după oferirea garanțiilor din partea Guvernului în cele trei bănci falimentare nu a fost introdusă administrarea specială și timp de 3 săptămâni din ele au fost scoase 13,5 miliarde.
Potrivit lui Slusari el și colegii săi, au insistat dur ca raportul Kroll 2 să fie publicat, cel puțin în partea care îi vizează pe beneficiarii finali și că experții companiei înclină să creadă că cea mai mare parte a banilor a fost scoasă prin intermediul companiilor din Grupul Shor.
În finalul postării sale, Slusari afirmă că actuala guvernare nu este interesată de aflarea adevărului și din această cauză dorește să schimbe sistemul electoral, motiv pentru care a chemat cetățenii la protest contra acestei initiative.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/raportul-kroll-2-va-fi-prezentat-in-luna-octombrie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19