Select your Top Menu from wp menus

Raportul Curtii de Conturi privind gestionarea patrimoniului public – examinat fără mari dezbateri de CO Orhei

Gestionarea banilor și patrimoniului public de către administrația locală din Orhei în anul 2014, reflectată în raportul Curții de Conturi nu a provocat prea multe întrebări din partea consilierilor orășenești. În câteva minute s-a precizat că până în luna aprilie va fi elaborat un plan de acțiuni, privind remedierea neajunsurilor constatate în raport, iar din momentul publicării acestuia în Monitorul Oficial, autoritățile locale vor mai avea la dispoziție 12 luni pentru a a remedia situația.
Raportul,care a fost examinat într-o ședință a CCRM din decembrie 2015 a constatat abateri și iregularități admise de către administrația publică locală.
Printre abaterile constatate de raport se numără faptul că primăria orașului Orhei a încheiat contracte de prestări servicii cu persoane fizice, cu abateri de la prevederile legale în sumă de peste 133 de mii de lei.Raportul menționază și nerespectarea de către autoritățile locale din Orhei a cadrului legal care a dus la neîncasarea veniturilor provenite din transmiterea în arendă/folosință a terenurilor aferente obiectivelor private.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/raportul-curtii-de-conturi-privind-gestionarea-patrimoniului-public-examinat-fara-mari-dezbateri-de-co-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19