Select your Top Menu from wp menus

Raionul Orhei – locul trei în republică dupa numărul cazurilor de rabie depistate la animale

Potrivit Centrului republican de diagnostică veterinară de la începutul anului in raionul Orhei au fost depistate 7 cazuri de rabie . Acest indicator il plasează pe locul 3  pe ansamblul republicii, împreună cu raionul Edineţ, unde a fost înregistrat acelaşi număr de cazuri.
Primele 2 locuri în clasament sunt ocupare de raioanele Ungheni, cu 11 cazuri şi Slobozia, cu 8 cazuri.
Centrul republican de diagnostică veterinară anunţă că numărul cazurilor de rabie a crescut alarmant în ultimele 6 luni. Potrivit sursei, rabia a fost diagnosticată în 34 de teritorii administrative la 88 de capete de animale – fiind cel mai mare număr de animale bolnave din toată perioada de monitorizare.
Creşterea majoră a cazurilor de rabie în raionul Orhei  era atestata inca la mijlocul primăverii curente,  când CSP Orhei atesta sporirea cu peste 50% comparativ cu anul trecut cazurilor de acest fel.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/raionul-orhei-se-afla-pe-locul-trei-in-republica-dupa-numarul-cazurilor-de-rabie-depistate-la-animale/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19