Select your Top Menu from wp menus

Raionul Orhei, primul loc dupa numarul infractiunilor inregistrate in 2011.

Acest loc ii revine in lista unitatilor teritorial-administrative similare din republica, fara a lua in calcul municipiile Chisinau si Balti.
Raionul Orhei detine intaietatea si la capitolul infracţiuni excepţional de grave, deosebit de grave şi grave. In acelasi timp, dupa rata infractionalitatii Orheiul cedeaza in fata altor raioane.

Potrivit statisticii oficiale, in perioada respectiva, in raionul Orhei au fost inregistrate 980 de infractiuni. Din acestea, practic fiecare a cincea s-a incadrat la categoria infractiunilor grave, deosebit de grave şi excepţional de grave.

In anul 2011, in raioanele vecine – Telenesti, Rezina si Soldanesti au fost inregistrate de aproape 2 ori, 3 ori si respectiv 4 ori mai putine infractiuni in raport cu raionul Orhei.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/raionul-orhei-primul-loc-dupa-numarul-total-al-infractiunilor-inregistrate-in-2011/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19