Select your Top Menu from wp menus

Un vice-preşedinte al raionului Orhei ‘tăiat’ din organigramă

Functia de vice-presedinte al raionului pentru economie si investitii, ocupata de Sergiu Muravschi, a fost exclusa din organigrama si statele de personal ale Consiliului raional /CR/Orhei . Pentru aceasta au votat majoritatea consilierilor din cei 30,  prezenti la  sedinta C.R. Orhei de  marti, 22 mai.

Consilierii PLDM s-au impotrivit deciziei in cauza, calificand-o ca pe  una politica, care ar trebui inclusa pe ordinea de zi si examiata in mod separat . Cu toate acestea, 18  consilieri din   PDM, PCRM si   PL  au obtinut ca functia respectiva sa fie lichidata.

Aceasta, la propunerea consilierului PDM,  Veaceslav Rusu,  care a motivat ca astfel se vor economisi banii publici si ca, oricum, rezultate in domeniul atragerii investiilor nu se observa.

In acest fel,  raionul Orhei  a ramas , din nou,  cu doi vice-presedinti –  Andrei Globa/PSD/ si Valerian Scutelnic /PCRM/. Si asta  dupa doar 9 luni,  din momentul in care acelasi Consiliu raional a decis sa infiinteze o a treia functie de vice-presedinte.

De notat, ca Sergiu Muravschi, caruia i-a apartinut una din aceste functii, a intrat in CR Orhei pe lista Partidului Democrat.  Se pare insa, ca actiunile lui Muravschi au distonat de mai multe ori  cu cele ale democratilor.

Inca vara trecuta, la  prima sedinta a CR Orhei, Muravschi, spre deosebire de consilierii din PDM ,  a votat alaturi de  cei din PLDM,  PCRM si PSD   pentru alegerea candidatului PLDM, Ion Stefarta, in postul de  presedinte al raionului.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/raionul-orhei-a-ramas-fara-de-unul-din-cei-3-vice-presedinti/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19