Select your Top Menu from wp menus

Răfuială în familie la Șoldănești. A dat foc casei apoi și-a înjunghiat mama

Un bărbat de 32 de ani, bolnav mintal, și-a incendiat casa părintească, apoi a înjunghiat-o mortal pe maică-sa, care trebăluia prin grădină, transmite ImpulsTV.

 Incidentul a avut loc în satul Cărătura. Agresorul s-a întors sâmbătă seara de la un tratament într-o instituţie specializată pentru bolnavii mintali. Supărat că mama sa l-a trimis forțat să se lecuiască, acesta a dat foc casei.

După aceasta el a devenit foarte agresiv, aruncând cu pietre în vecinii veniți la fața locului. Polițiștii l-au imobilizat și l-au transportat în centrul raional, de unde a izbutit să fugă atacând un polițist.

Ajuns acasă, duminică dimineața, bărbatul a prins-o pe maică-sa în grădină, unde a înjunghiat-o mortal, apoi a încercat să se sinucidă, dar a fost reținut și transportat la Comisariatul raional.

Consătenii spun că în familie apăreau deseori conflicte, care erau provocate de feciorul acestora. Anume el îşi insulta părinţii, dar şi vecinii care încercau să aplaneze situaţia.

Oamenii legii investighează cazul.

sursa: stirilocale.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/rafuiala-in-familie-la-soldanesti-a-dat-foc-casei-apoi-si-a-injunghiat-mama/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19