Select your Top Menu from wp menus

Racheta secreta a NASA, abandonata intr-un loc parasit

O racheta secreta care trebuia folosita de NASApentru zborurile spre Luna se afla acum abadndonata in depozitul companiei care a construit-o.

Aerojet General a primit, in 1963, un contract de trei milioane de dolari de la Fortele Aeriene ale SUA, luandu-si angajamentul ca va construi o racheta care sa duca astronautii americani pe Luna, scrie Mandatory, citata de Ziare.Compania americana trebuia sa construiasca un loc pentru producerea si testarea acestui tip de rachete. Fabrica a fost construita in orasul Homestead, din statul Florida. Acolo se gaseste acum o racheta impresionanta.

Aceasta are cel mai mare motor construit vreodata pentru a merge pe combustibil solid. Racheta a fost testata de trei ori, intre anii 1965-1967. Ulterior, NASA a abandonat acest proiect si a decis sa mearga pe Luna cu rachete care se alimenteaza cu combustibil lichid. Fabrica respectiva s-a inchis in 1969, lasand racheta uriasa in urma.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/racheta-secreta-a-nasa-abandonata-intr-un-loc-parasit/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19