Select your Top Menu from wp menus

R. Moldova trebuie să fie pregătită să întîmpine orice greutăţi, susţine şeful statului

Republica Moldova trebuie să realizeze planul de semnare a Acordului de Asociere şi să fie pregătită să întîmpine orice greutăţi care pot apărea pe parcurs. Declaraţii în acest sens au fost făcute astăzi de şeful statului Nicolae Timofti, după şedinţa Consiliului Suprem de Securitate, informează MOLDPRES.

Preşedintele a specificat că în cadrul şedinţei au fost abordate subiecte referitoare la situaţia regională şi la impactul semnării Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană. „Cred că va fi linişte în ţară”, o opinat Nicolae Timofti.

În acelaşi timp, ministrul Apărării Valeriu Troenco a declarat după şedinţă că a primit indicaţii „de a spori vigilenţa în armată”

„Comentez acţiunile de astăzi ca o atenţionare pentru a face regulă în sistemul militar care trebuie să fie mereu pregătit pentru a-şi exercita obligaţiile. Situaţia în regiune este foarte complicată”, a afirmat ministrul.

Mai mulţi oficiali au declarat anterior că Republica Moldova ar putea semna Acordul de Asociere cu UE pînă în luna iunie curent.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/r-moldova-trebuie-sa-fie-pregatita-sa-intimpine-orice-greutati-sustine-seful-statului/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19