Select your Top Menu from wp menus

R.Moldova, locul 12 in topul tărilor cu cea mai proastă situaţie demografică

Ultima estimare CIA World Factbook, pentru anul 2012, privind sporul natural şi migraţia în lume, Republica Moldova ar putea rămâne fără populaţie în 100 de ani şi se află pe locul 12 în lume la capitolul colaps demografic, devansând doar ţările aflate în stare de război.

Potrivit sursei citate de Evenimentul Zilei, Bulgaria este a doua pe listă, cu o situație mai proastă decât a României, mai ales în privința raportului între nașteri și decese.

CIA World Factbook Alte mai spune că alte ţări care stau foarte prost la acest capitol sunt Ucraina, țările baltice, Rusia și Serbia. Cea mai amenințată țară din întreaga lume din acest punct de vedere este însă Haiti, unde sărăcia, infracționalitatea și efectele cutremurului de acum câțiva ani fac ravagii atât prin numărul de decese cât și prin numărul celor care pleacă din țară în căutare de azil.

sursa: evz.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/r-moldova-locul-12-in-topul-tarilor-cu-cea-mai-proasta-situatie-demografica/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19