Select your Top Menu from wp menus

R. Moldova, in 1 trimestru – doar 1 % crestere economica

În primul trimestru al acestui an, Republica Moldova a înregistrat o creștere economică de numai 1%, potrivit Bitorului Național de Statistică.

Agricultura a înregistrat o creştere de 1,6% față de aceeași perioadă a anului trecut, serviciile de cu 2,6%, iar construcţiile – de 9,8%.

În același timp, activitatea industrială s-a redus cu 2,2%, iar în domeniul transporturilor a fost înregistrată o scădere de 5,3% Volumul impozitelor la Bugetul Public s-a diminuat cu 2,2% față de primele trei luni ale anului trecut, precizează Biroul Național de Statistică.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/r-moldova-in-1-trimestru-1-crestere-economica/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19