Select your Top Menu from wp menus

Putin duce dorul vremurilor sovietice. Vezi de ce

Preşedintele rus, Vladimir Putin, a recomandat, azi, revenirea la anumite valori sovietice, în special reintroducerea titlului de Erou al Muncii, care recompensa, în epoca URSS, muncitorii cu cele mai bune rezultate.

„Cred că nu ar fi rău să se reia titlul de Erou al Muncii. Trebuie doar să ne gândim la acest lucru, pentru că nu putem imita în totalitate epoca sovietică”, a declarat Vladimir Putin, în cadrul unei întâlniri cu susţinătorii săi, potrivit rtv.net.
„Este necesar să se definească anumite criterii clare, pentru a recompensa o persoană, nu numai pentru numărul de ani lucraţi, ci şi pentru rezultate, pentru contribuţia sa la dezvoltarea ţării”, a afirmat preşedintele rus, care a cerut, de asemenea, canalelor de televiziune ruseşti să se inspire din exemplul sovietic şi să acorde mai multă atenţie „educaţiei patriotice” a ruşilor.

În acelaşi context, Vladimir Putin a deplâns „pierderea anumitor repere, după căderea Uniunii Sovietice şi a ideologiei sale”.

La rândul său, Ministerul rus al Apărării a informat că a reintrodus o decoraţie, care datează şi ea din epoca sovietică, pentru a recompensa cei mai buni militari.

Vladimir Putin, care a revenit la Kremlin, în mai, după două mandate consecutive de preşedinte şi unul de patru ani de premier, a descris dispariţia URSS ca fiind „cea mai mare catastrofă geopolitică a secolului XX”.

sursa: rtv.net.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/putin-duce-dorul-vremurilor-sovietice-vezi-de-ce/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19