Select your Top Menu from wp menus

Putin are nevoie de o Ucraină în genunchi, cerșind iertare (fost vicepremier rus)

Fostul vicepremier rus Alfred Koh, un cunoscut om de afaceri, susține că președintele rus, Vladimir Putin, nu va interveni cu trupe în estul Ucrainei, de teama înăspririi sancțiunilor occidentale, care au afectat deja economia rusă, dar va acționa în continuare de o așa manieră încât instabilitatea să nu permită integrarea Ucrainei în structurile euroatlantice, relatează marți agenția ucraineană de presă UNIAN.

În opinia lui Koh, președintele rus are nevoie de o Ucraină instabilă, o Ucraină care să nu poată să înceapă reformele, ‘o Ucraină care să nu poată să înceapă o integrare reală cu Occidentul’.

‘El (Putin) are nevoie de o Ucraină permanent în genunchi, cerșind iertare, o Ucraină care să depindă în întregime atât politic cât și economic’ de Rusia, opinează fostul vicepremier rus, taxând drept ‘pălăvrăgeală’ acuzațiile Moscovei cu privire la încălcarea drepturilor etnicilor ruși în Ucraina.

sursa: agerpres.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/putin-are-nevoie-de-o-ucraina-in-genunchi-cersind-iertare-fost-vicepremier-rus/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19