Select your Top Menu from wp menus

Purtătorul de cuvânt al lui Fule: „Legile adoptate vineri sînt o ameninţare pentru dezvoltarea democratică a Moldovei”

„Legile adoptate vineri sînt o ameninţare pentru dezvoltarea democratică a Moldovei”Declaraţia a fost făcută Europei Libere de către Peter Stano, purtătorul de cuvînt al comisarului european pentru extindere, Štefan Füle.Legile adoptate vineri de Parlamentul de la Chişinău sînt o ameninţare pentru principalele instituţii ale ţării şi un obstacol pentru dezvoltarea democratică a Moldovei şi a statului de drept.

„Sîntem îngrijoraţi că toate aceste măsuri au fost luate cu o grabă extremă, fără o consultare cu societatea civilă”, a mai spus Stano.

Reamintim că atît Comisia Europeană cît și Consiliul Europei au criticat ferm legile adoptate de parlamentul de la Chișinău, prin voturile comuniștilor și liberal-democraților.

sursa: europalibera.org


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/purtatorul-de-cuvant-al-lui-fule-legile-adoptate-vineri-sint-o-amenintare-pentru-dezvoltarea-democratica-a-moldovei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19