Select your Top Menu from wp menus

Pugilistul roman Lucian Bute si-a pastrat centura de campion mondial, pusa in joc pentru a noua oara

Pugilistul român Lucian Bute l-a învins  astazi la puncte, prin decizie unanimă, după 12 runde, pe jamaicanul Glen Johnson, într-un meci în care și-a apărat pentru a noua oară centura mondială a categoriei supermijlocie, versiunea IBF.

Partida s-a disputat la Quebec City și a fost urmărită de peste 15.000 de spectatori. Disputa n-a fost una spectaculoasă, dar Bute a dominat lupta de la început și până la final. Astfel, Bute și-a trecut în cont a 30-a victorie la profesioniști din tot atâtea meciuri, dintre care 24 prin KO.

Lucian Bute, în vârstă de 31 de ani, are acum 30 de victorii la profesionişti, din care 24 prin KO şi nicio înfrângere. Glen Johnson, în vârstă de 42 de ani, are acum 51 de victorii, din care 35 prin KO şi 16 înfrângeri.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/pugilistul-roman-lucian-bute-si-a-pastrat-centura-de-campion-mondial-pusa-in-joc-pentru-a-noua-oara/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19