Select your Top Menu from wp menus

PSRM își îndeamnă susținătorii să fie gata pentru mobilizare

Partidul Socialiștilor vine cu un îndemn către toți susținătorii săi să se mobilizeze și să fie gata la primul apel să iasă întru susținerea formațiunii și a președintelui țării. Într-o declarație, PSRM menționează că „nu recunoaște nicio decizie a așa-numitei Curți Constituționale, iar toate acțiunile enunțate de Pavel Filip și alți lideri ai Partidului Democrat sunt ilegale”, transmite IPN.

„Toate aceste acțiuni sunt anticonstituționale și orientate spre destabilizarea situației din țară. Confirmăm încă odată că tot ce se întîmplă și toate acțiunile Partidului Democrat și ale liderilor săi nu sunt altceva decât uzurparea puterii de stat, care, conform Constituției, este cea mai gravă crimă împotriva poporului și a țării”, se spune în declarația PSRM.

Potrivit socialiștilor, „în aceste condiții nu poate fi vorba despre niciun fel de alegeri anticipate”. „În prezent, în țară există Parlament, Președinte și Guvern legitim. Partidul Socialiștilor vine cu un apel către toți partenerii internaționali cu îndemnul de a acorda o notă situației actuale din țară. Mulți dintre partenerii noștri au felicitat-o deja pe doamna Zinaida Greceanîi cu ocazia alegerii în funcția de președinte al Parlamentului și cu formarea structurilor puterii. La moment continuă să apară tot mai multe declarații privind recunoașterea guvernării noi și a conducerii parlamentului”, se mai spune în declarație.

Totodată, Partidul Socialiștilor își îndemană susținătorii să nu cedeze în fața provocărilor.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/psrm-isi-indeamna-sustinatorii-sa-fie-gata-pentru-mobilizare/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19