Select your Top Menu from wp menus

Proxeneţi din Chişinău făceau câte 3 milioane pe an

La Chişinău un grup criminal sub paravanul prestării serviciilor de masaj erotic, au organizat activitatea unei reţele de case de toleranţă pentru practicarea prostituţiei.
În cadrul documentării grupului, au fost indentificaţi membrii acestuia, trei persone cu vîrsta cuprinsă între 40 şi 60 ani, locuitori ai capitalei.

Membrii grupului, prin înşelăciune, diverse promisiuni false și abuz de poziţie de vulnerabilitate, au recrutat mai multe fete tinere, de 18-27 de ani, majoritatea din zonele rurale ale ţării. Fetele erau adăpostite în mai multe spelunci, amplasate în diferite sectoare ale municipiului Chişinău, unde erau impuse să presteze servicii sexuale conform aranjamentelor proxeneţilor.

Astfel, ofiţerii CCTP a INI au efectuat 11 percheziţii concomitente, în rezultatul cărora au fost depistate 15 domnişoare, care prestau servicii sexuale contra plată (cîte 500-800 de lei). În unul din cazuri, proxenetul se afla în permanenţă în apartament pentru colectarea banilor şi rezolvarea diverselor aspecte legate de “afacerea” sa. Un alt proxenet avea amplasat în anexele casei sale trei saune şi un hotel, astfel, clienţilor care solicitau serviciile saunelor s-au cei cazaţi la hotel, le erau oferite şi servicii intime prestate de fetele care activau în saloanele de masaj amplasate în acelaşi edificiu.

Veniturile proxeneţilor de pe urma acestor activităţi ilegale se ridicau la peste 3 milioane lei anual.

Dacă vor fi găsiţi vinovaţi persianele implicate în acest caz riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 7 pînă la 15 ani.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/proxeneti-din-chisinau-faceau-cate-3-milioane-pe-an/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19